شلوار ساپورت زنانه کشی یکی از دهها مدل از شلوارهاست که بیشتر برای خانم ها کاربرد دارد و به شکل فراگیری مورد استفاده قرار می گیرد. اما در مورد این که شلوار ساپورت زنانه کشی دقیقا از چه زمانی پا به عرصه بازار گذاشت و از کجا وارد زندگی روزمره مردم سراسر دنیا شد اطلاعات دقیقی در دست نیست.
شلوار در ایران شلوار به نوعی پوشش گفته میشود که برای پوشاندن پایینتنه به کار میرود. شلوار را هم مردان و هم زنان میپوشند. شلوار ممکن است جنسهای مختلفی چون جین یا کتان داشته باشد.
واژهٔ شلوار در اصل شروال بودهاست که اعراب آن را سروال گفته و جمع آن را سراویل گویند. در آذری، لری و کردی نیز شروال گفته میشود. در زبان مجاری آن را شلواری (Schalwary) و در لاتین آن را سارابارا (Sarabara) گویند.
در انگلیسی نیز واژهٔ Pajama از دو واژهٔ فارسی «پا» و «جامه» ساخته شده است. همچنین در پارسی پهلوی هم به آن سلوار گفته میشده است. در حال حاضر انواع محتلفی از شلوار وجود دارد که عبارتند از شلوار جین، شلوار اسلش، شلوار نخی، شلوار کوه نوردی، شلوار کار، شلوار مجلسی (کت و شلوار)، شلوار راحتی، شلوار راسته و شلوار لوله تفنگی اما نمونه ای از قدیمی ترین شلوار درایران در دوره مادها که در این مدل شلوارها با بند در قسمت مچ پا بسته می شدند.
تاریخچه پیدایش شلوار در خارج از ایران قدیمی ترین شلوار شناسایی شده در خارج از ایران به قرن دهم تا سیزدهم قبل از میلاد برمی گردد که برای اولین بار در چین غربی و در منطقه ی سین کیانگ شناسایی شده که از جنس پشم بوده و دارای فرمی راسته و با فاقی گشاد بوده که در این منطقه هم به تقلید از ایرانیان نیز احتمالا برای سوارکاری از آن استفاده می شده است.
قدمت این شلوار به سه هزار سال پیش میرسد که در گورستانی واقع در غرب چین پیدا شده است. در این منطقه به دلیل داشتن آب و هوایی خشک، اجساد و پوشاکی هنوز نیمه سالم موجود هستند. این شلوار هم اکنون در یکی از موزه های چین است.